Attest.nu
Game changer
Gräsroten
LiveArena
HockeyEttan
Arena cafe
Tillsammans är vi ÖIK!

Nyheter

Bra avslutning och de här får ÖIK möta i Playoff

Bra avslutning och de här får ÖIK möta i Playoff

26 February 2018
Två segrar och stundtals riktigt bra spel. Det blev facit när ÖIK avslutade Allettan med två bortamatcher mot Boden och Kalix. Nu väntar finfrämmande i Playoff 1.

Redan klara för Playoff åkte ÖIK upp till Boden för att se till att fixa hemmaplansfördel i Playoff. Det lyckades i och med segern, och tränare Putte Andersson var mycket nöjd efter helgen.

 

 - Ja, det måste jag säga. Grabbarna gör det bra och vi spelar bättre och bättre för varje match.

 

 - I första matchen mot Boden så är vi bättre i första, men det står ändå och väger. När vi väl hade ett par puckars ledning så var det ganska lugnt.

 

 - Mot Kalix känns det som om vi har bra koll hela vägen. Dock så återföll vi i gamla synder i sista perioden och det håller inte.

 

 - Vi måste ta allvarligt på situationerna framöver, annars kommer vi att bli straffade hårt, menade Putte.

 

Mitt på måndagen var det så dags att välja vilket lag man ville möte i Playoff 1. ÖIK fick välja som nummer fyra och valet föll på Tranås.

 

 - Ja, det ska bli kul. Tränare där är ju Charles Franzén som ju var tränare här för ett par år sedan. Dessutom spelar ju Backman där så det kommer att bli intressant.

 

Vad vet ni om Tranås?

 

 - Egentligen inte så mycket annat än att alla lag som är kvar nu är bra. Den som är noggrannast vinner. Dessutom så kommer vi att ha några timmar i buss för att förbereda oss inför matcherna.

 

Första matchen spelas i Tranås på torsdag den 1/3. Returen blir den 3/3 och eventuell skiljematch den 4/3.

 

Dessutom bjuder länets företagare på fri entré lördagen den 3/3.Webbsponsor aloq
Copyright © 2018 Östersunds IK. All rights reserved.