Attest.nu
Game changer
Gräsroten
LiveArena
HockeyEttan
Hockeypractice
Tillsammans är vi ÖIK!

Nyheter

ÖIK klart för Allettan efter två snygga segrar i helgen!

ÖIK klart för Allettan efter två snygga segrar i helgen!

04 December 2017
ÖIK åkte iväg på roadtrip med målsättningen att bli klara för Allettan. Det grejade man med besked. Fem av sex poäng bärgades och med två omgångar kvar har man nu nått ett av delmålen den här säsongen.

 -  Ja, vi åkte upp med målsättningen att bli klara för Allettan och det är skönt att vi lyckades med det, säger tränare Putte Andersson.

 

Seger med 6-1 mot Kiruna i lördags följdes upp av förlängningsseger mot Boden med 2-1.

 

 - I matchen mot Kiruna var det egentligen aldrig nåt snack. Trots att de fick in en reducering med 15 sekunder kvar av första perioden så kom de aldrig närmare. En stabil insats från vår sida.

 

Desto jämnare blev det på söndagen mot Boden. Seger med 2-1 efter förlängning.

 

 - De 15 första minuterna är vi riktigt bra och spelar precis som vi har prata om. Sen kommer Boden in i matchen mer och mer och vi byter chanser med varandra, fortsätter Putte.

 

 - Tim Juel gör en jättematch och räddar bland annat ett friläge i övertid där vi sen kontrar och avgör.

 

 - På det hela taget en bra helg där vi trots 5-6 skador gör två riktigt bra matcher. Fem juniorer fick följa med och samtliga gör det fantastiskt bra.

 

Nu väntar en ledig dag innan hårdkörning inför Allettan.


-  Vi kommer att köra hårt den här veckan, och bland annat köra 20-30 minuters hård skridskoåkning efter lördagens match mot Sollefteå, så har man inget för sig kan man stanna kvar och kolla hur trötta spelarna blir, avslutar Putte.Webbsponsor aloq
Copyright © 2018 Östersunds IK. All rights reserved.