Gräsroten
Game changer
Attest.nu
HockeyEttan
LiveArena
Arena cafe
Tillsammans är vi ÖIK!

Nyheter

ÖIK studsade tillbaka direkt

ÖIK studsade tillbaka direkt

24 October 2017
ÖIK studsade snabbt tillbaka från lördagens förlust och vann ganska komfortabelt mot Lejon med 4-2. Men, det blev onödigt spännande...

Efter lördagens snöpliga förlust var ÖIK sugna på seger mot gästande Lejon på söndagen. Hemmalaget inledde sin vana trogen i ett högt tempo men det var trots det gästerna som lyckades ta ledningen.

 

Det dröjde dock bara en och en halv minut innan kvitteringen kom. Fyra minuter senare kom ledningspucken och sen var det egentligen inget snack.

 

 - Jag tycker att vi gör en bra match. Det enda vi kan gnälla på är det här med effektiviteten, och det är nåt vi måste jobba på i veckan, menade tränare Putte Andersson efter matchen.

 

Chanser saknades verkligen inte. ÖIK vann skottstatistiken med 38-13 men det var först med mindre än en minut kvar som hemmalaget kunde punktera med sitt 3-1-mål.

 

 - Vi har bra lägen, men istället för att nypa till dem så krånglar vi till det och hamnar i sämre lägen ute i hörnen. Vi måste bli mer raka i avsluten, fortsatte Putte.

 

Redan nu till helgen är det returmöten mot Piteå och Lejon. Den här gången på bortais. Man kan misstänka att dvd:n är laddad både med ettan och tvåan av den kultförklarade filmen "Sand Sharks".

 Webbsponsor aloq
Copyright © 2018 Östersunds IK. All rights reserved.