Gräsroten
Attest.nu
Game changer
HockeyEttan
LiveArena
Arena cafe
Tillsammans är vi ÖIK!

Nyheter

Många besökte ÖIK under Storsjöcupen

Många besökte ÖIK under Storsjöcupen

04 July 2017
Östersunds IK besökte under tisdagen fotbollsturneringen Storsjöcupen och fick en hel del besökare.

Varje år besöker Östersunds IK fotbollsturneringen Storsjöcupen tillsammans med vår samarbetspartner Östersundshem och var så även i år. Den här gången fanns man där under turneringens första dag och arrangerade bl.a. tre tävlingar.

Bästa bild var en av tävlingarna och när ÖIK- och Brunflospelare (FK) tillsammans håller i en halsduk med texten "Tillsammans är vi ÖIK" så vart valet enkelt. En halsduk vanns därför av Rebecca Sjöö och Jennifer Jönsson.

Man kunde också gissa antalet puckar i en genomskinlig hink och inte förrän dagens sista gissning kunde vi kora en vinnare. För då slog Andreas Ottosson till med rätt svar, som var 75, och kammade då hem en handduk.

Sist och slutligen så kammade Dennis Bergsten imponerande hem klubbtekniktävlingen med 23 rätta dragningar på 30 sekunder. Det gjorde att han vann en sprillans ny ÖIK-keps.

Östersunds IK vill tacka Östersundshem och Storsjöcupen för samarbetet och alla som besökte oss under tisdagen samt gratulera vinnarna i respektive tävling.Webbsponsor aloq
Copyright © 2018 Östersunds IK. All rights reserved.