Attest.nu
Gräsroten
Game changer
HockeyEttan
LiveArena
Hockeypractice
Tillsammans är vi ÖIK!

Nyheter

Rapport från ÖIK:s Årsmöte

Rapport från ÖIK:s Årsmöte

12 June 2017
Östersunds IK höll sitt Årsmöte under måndagskvällen. Här kommer en sammanfattning.

Ordföranden sammanfattar verksamhetsåret
Visst var det ett snöpligt slut på säsongen, med en 9:e plats i Allettan Norra och en placering från vidare spel mot Allsvenskan. Men det hände mycket annat kul. Vi pensionerade två tröjor, Jens Nordströms och Ulf Dahléns, som nu hänger i taket på arenan med den respekt de förtjänar.

Vi har under säsongen tittat över vår organisation och vårt sätt att arbeta, där vi även gick ut med en enkät till spelare (upp till U16), föräldrar och funktionärer. Jag är djupt imponerad över svarsfrekvens samt all bra input vi fått från våra medlemmar. Detta tillsammans med den verksamhetsanalys vi gjort leder fram till en ny organisation som jag hoppas kunna presentera närmare efter semestern. Det stora steget är dock att vi skapar en Ungdomssektion igen, ett behov som framstått väldigt tydligt. Vi är snart 600 aktiva spelare i föreningen och vi behöver fördela ansvar på fler händer för att få en väl fungerande verksamhet.

Vi har även fått tillbaka en erfaren och stark resurs i form av Tord Wickzell, som är föreslagen för inval i styrelsen på årsmötet.

/Mikael Krusenberg

Ekonomiskt resultat
Årets resultat blev 24.000:- vilket gör att Östersunds IK för närvarande har 986 000:- i eget kapital.

Styrelsen 2017/2018
Årsmötet leddes av mötesordförande Börje Olsson och Mikael Krusenberg forsätter som Ordförande i Östersunds IK medan även Maria Wilén, Mats Hermansson, Magnus Elverum och Lars Sahlin fortsätter i sina roller som ledmöter i styrelsen, liksom Camilla Lindqvist i sin roll som suppleant.

Tord Wickzell tar också plats som ledamot i styrelsen och ytterligare en ledamot och suppleant skall utses genom representanter från Ungdomssektionen.  

ÖIK:s Styrelse 2017/2018:
Mikael Krusenberg (Ordförande)
Maria Wilén (Ledamot)
Mats Hermansson (Ledamot)
Tord Wickzell (Ledamot)
Lars Sahlin (Ledamot)
Magnus Elverum (Ledamot)
(vakant) (Ledamot)
Camilla Lindqvist (Suppleant)
(vakant) (Suppelant)
Jessica Aldefelt (Revisor, A2 Revision)
Eilert Ericsson (Ordförande Valberedning)
Bernt Lundstedt (Valberedning)
Helena Flisager (Valberedning)Webbsponsor aloq
Copyright © 2018 Östersunds IK. All rights reserved.