Game changer
Gräsroten
Attest.nu
HockeyEttan
LiveArena
Hockeypractice
Tillsammans är vi ÖIK!

Nyheter

Jonathan Dahlén vinnare av Guldgallret 2017

Jonathan Dahlén vinnare av Guldgallret 2017

02 March 2017
Östersundsfödde Jonathan Dahlén prisades inför onsdagens match i HockeyAllsvenskan mellan Timrå och MODO då han vann Guldgallret 2017.

Förra veckan var det pappa Ulf Dahlén som hyllades i Östersund Arena för sin fantastiska karriär. Under onsdagskvällen prisades sonen Jonathan Dahlén för sina prestationer säsongen 2016/2017 som han har spenderat i Timrå.

För inför onsdagens match i HockeyAllsvenskan mellan Timrå och MODO, som för övrigt Timrå vann med 3-2, så erhöll han Guldgallret som tillfaller den bästa juniorer i HockeyAllsvenskan.

Vinstsumman är på 100 000 kr och tillfaller Timrås ungdomsverksamhet. Följande motivering hade juryn:

"Redan under förra säsongen visade Jonathan Dahlén på exceptionell talang. Med styrka, balans och förmågan att hitta ytor – både för att göra egna mål och spela fram till sina lagkamrater har Jonathan visat på en spetskunskap i det offensiva spelet. Idag har Jonathan etablerat sig som en nyckelspelare i sitt Timrå och en av HockeyAllsvenskans absolut bästa spelare vilket gör honom till en värdig vinnare av Guldgallret 2017."

Östersunds IK vill gratulera Jonathan Dahlén och Timrå till säsongens framgångar och önskar dom lycka till med slutspurten av säsongen.Webbsponsor aloq
Copyright © 2018 Östersunds IK. All rights reserved.