Game changer
Gräsroten
Attest.nu
HockeyEttan
LiveArena
Hockeypractice
Tillsammans är vi ÖIK!

Nyheter

J18 avslutade säsongen storstilat

J18 avslutade säsongen storstilat

27 February 2017
ÖIK:s J18 Elit gjorde en fin avslutning på säsongen då man segrade i de fyra sista matcherna.

J18 Elit Norras fortsättningsserie är nu färdigspelad för ÖIK:s del och en tredjeplats blev lagets facit. Och man kan minst sagt konstatera att dom avslutade det hela på bästa sätt genom att segra i de fyra sista matcherna.

Härnösand förra helgen följdes upp av en straffseger borta mot Örnsköldsvik i onsdags innan två stjärnsmällar delades ut mot både Piteå och Boden den gångna helgen.

Mot Piteå så kunde ÖIK, genom ett fint anfallsspel, gå upp till en 2-0-ledning efter den första perioden som sedan växte till 4-0 i slutet av den andra perioden. Med en minut kvar matchen satte dessutom tvåmålsskytten Joel Gunnarsson 5-0 och när slutsignalen ljöd så hade ÖIK vunnit och målvakten Hugo Kullander hållit nollan med sina 23 räddningar.

I söndagens match mot Boden var det inte heller något snack. Det ordentliga rycket kom i den andra perioden då ÖIK gick från 3-1 till 8-2. Matchen vann man till slut med 9-2 och detta efter att nio olika spelare gjort mål.

ÖIK J18 - Piteå J18 5 - 0
Målskyttar ÖIK: Filip Danielsson, Anton Krigsman, Joel Gunnarsson (2), Adam Nilsson

ÖIK J18 - Boden J18 9 - 2
Målskyttar ÖIK: Axel Gisslén, Adam Nilsson, Lukas Carlsson, Joel Gunnarsson, Sammy Andersson, Jonathan Queckfeldt, Alexander Holmström, Gustav SultanWebbsponsor aloq
Copyright © 2018 Östersunds IK. All rights reserved.