Gräsroten
Game changer
Attest.nu
HockeyEttan
LiveArena
Arena cafe
Tillsammans är vi ÖIK!

Nyheter

J20 var ett mål från att nå slutspel

J20 var ett mål från att nå slutspel

20 February 2017
Trots dåliga förutsättningar gav ÖIK:s J20 slutspelsracet en ärlig chans. Tyvärr räckte det inte hela vägen trots tre segrar i helgen.

ÖIK J20 hade en tuff hemmahelg som avslutning på grundserien och för att nå slutspel krävdes det tre segrar på tre matcher. Och efter två matcher av ineffektivitet mot Kalix där man i fredags vann med 6-4 i lördags med 4-0 så krävdes det att laget vann mot Kiruna/Malmberget på söndagen med minst tio mål.

Därför var starten allt annat än bra för ÖIK:s del då Kiruna/Malmberget gjorde 0-1 13:36 in på matchen. Helt plötsligt skulle det krävas elva mål för att laget skulle nå slutspel.

När drygt halva matchen är spelad kommer 3-1 och sedan rullar det på ordentligt för ÖIK. Och med 2:47 kvar av matchen kommer också 10-1 så otroligt nog behövdes bara ett mål till för att nå slutspel. Tyvärr lyckades inte laget få in det elfte målet men man kan minst sagt slå fast att dom gjorde ett ordentligt försök i den sista matchen trots ett till synes omöjligt läge. Istället är säsongen nu slut.

Även ÖIK:s J18 Elit vann sin hemmamatch i helgen då dom besegrade Härnösand med 2-1. Dom har tre matcher kvar att spela och samtliga spelas den här veckan med början i Örnsköldsvik på onsdag och sedan hemmamatcher mot Piteå och Boden lördag respektive söndag. 

ÖIK J20 - Kalix J20 6 - 4
Målskyttar ÖIK: Jonas Rönngren, Jesper Nilsson, Joel Gunnarsson, Anton Klint (2), Hampus Svensson

ÖIK J20 - Kalix J20 4 - 0
Målskyttar ÖIK: Isak Hallmin (2), Anton Krigsman, Jonas Rönngren

ÖIK J20 - Kiruna/Malmberget 10 - 1
Målskyttar ÖIK: Isak Hallmin, Lukas Kindberg, Anton Klint (3), Linus Roos, Jonas Rönngren, Henrik Bellqvist (2), Hampus Svensson

ÖIK J18 - Härnösand J18 2 - 1
Målskyttar ÖIK: Jonathan Queckfeldt, Gustav SultanWebbsponsor aloq
Copyright © 2018 Östersunds IK. All rights reserved.