Gräsroten
Attest.nu
Game changer
HockeyEttan
LiveArena
Hockeypractice
Tillsammans är vi ÖIK!

Nyheter

ÖIK samarbetar med Timrå gällande Calle Själin

ÖIK samarbetar med Timrå gällande Calle Själin

15 February 2017
Timrå IK och Östersunds IK har kommit överrens om att backen Calle Själin ansluter till Timrå IK efter avslutad säsong för ÖIK.

Kontraktet gäller för resten av säsongen med start när Östersunds IK är färdigspelade för säsongen och kommer därefter att återvända till Östersunds IK. Calle Själin har i sin karriär spelat totalt 13 juniorlandskamper och har denna säsong gjort 30 A-lagsmatcher och 12 (2 8) poäng för ÖIK. 

- Östersunds IK och Timrå IK har idag kommit fram till följande överenskommelse gällande Calle Själin. Han kommer att spela i Östersunds IK till dess att deras säsong är över och efter det ansluta till Timrå IK. Efter gällande säsong kommer Calle Själin åter att tillhöra Östersunds IK, kommenterar Micke Eriksson, Sportchef i Östersunds IK.

- Calle Själin är en spelare med otrolig potential som vi vill se närmare på. Att ha honom spelandes i våran organisation ger oss en bra möjlighet att få en bättre inblick på honom som spelare och person, säger Kent Norberg, Sportchef Timrå IK.Webbsponsor aloq
Copyright © 2018 Östersunds IK. All rights reserved.