Attest.nu
Game changer
Gräsroten
LiveArena
HockeyEttan
Arena cafe
Tillsammans är vi ÖIK!

Nyheter

ÖIK har gjort klart med ytterligare tre spelare

ÖIK har gjort klart med ytterligare tre spelare

26 March 2018
ÖIK har gjort klart med ytterligare tre spelare inför nästa säsong, nämligen tvillingarna Wernersson-Libäck samt Anton Grenholm.

Sportchef Micke Eriksson är förstås mycket nöjd med att de tre väljer att stanna kvar.

 

 - Otroligt nöjd. Om vi tittar på Pontus och Linus så kom de nya till oss inför förra säsongen. Två oerhört duktiga hockeyspelare som utvecklat framförallt den defensiva biten här hos oss.

 

 - De är väldigt seriösa i sitt hockeyutövande och var oerhört väl förberedda när de kom till oss i fjol. Vid sidan om planen så är det svårt att inte låta bli att skratta när du pratar med dem. Två fantastiska människor, helt enkelt.

 

Även Anton Grenholm väljer att förlänga ett år med ÖIK.

 

 - Jättekul att vi fick möjlighet att ha kvar honom här även nästa säsong. Det blir hans tredje efter återkomsten från Ö-vik.

 

 - Anton har utvecklat sitt spel sen han kom tillbaka och blivit en hårt arbetande tvåvägsspelare och har fortfarande kvar sina fina händer och sitt fina skott även om han kanske inte riktigt kom till förra säsongen.

 

 - Vi tror att han kommer att ta ytterligare steg i utvecklingen under den här säsongen, avslutar sportchef Micke Eriksson.

 

ÖIK önskar naturligtvis trion välkommen tillbaka och lycka till nästa säsong.Webbsponsor aloq
Copyright © 2018 Östersunds IK. All rights reserved.