Attest.nu
Gräsroten
Game changer
LiveArena
HockeyEttan
Arena cafe
Tillsammans är vi ÖIK!

Nyheter

Säsongen slut för ÖIK:s A-lag

Säsongen slut för ÖIK:s A-lag

07 March 2018
Säsongen är över för ÖIK. Efter att ha kvitterat i matchserien på lördagen mot Tranås, seger med 6-2, blev det förlust i den tredje och avgörande matchen med 2-3 i förlängning.

 - Otroligt bittert, tyckte tränare Putte Andersson med lite distans till det hela.

 

 - Jag var rejält besviken på söndagkvällen men måndagen var den värsta dagen på mycket länge.

 

ÖIK förlorade första matchen på bortaplan mot Tranås efter att i första perioden dominerat totalt.

 

 - Det känns lite som att det var där vi tappade hela matchserien. Hade vi utnyttjat våra chanser där så hade det varit vi som gått vidare till nästa omgång, menade Andersson.

 

Lördagens match vanns med 6-2 efter att ÖIK speciellt i andra perioden trampade gasen i botten och avgjort tillställningen. Inför söndagens match trodde nog de flesta att man skulle spinna vidare och tämligen enkelt ta sig till nästa omgång. Men Tranås ville annat.

 

 - Tranås kändes mer desperata än oss. Ungefär som att vi trodde att det skulle ordna sig efter lördagens tämligen enkla seger.

 

 - Dessutom ställer ju utvisningarna till det för oss. Sammantaget över säsong så har vi i stort sett spelat med en man mindre i två hela matcher om man jämför med det lag som dragit på sig minst utvisningar. Det håller naturligtvis inte, avslutar Andersson.

 

Nu blir det alltså semester och vila för spelarna. Från ledarhåll och övriga organisationen så väntar ett digert jobb med att sätta planer och trupp till nästa säsong.Webbsponsor aloq
Copyright © 2018 Östersunds IK. All rights reserved.