Gräsroten
Attest.nu
Game changer
HockeyEttan
LiveArena
Hockeypractice
Tillsammans är vi ÖIK!

ÖIK - Timrå

Föregående
Nästa

Bra premiär för A-laget


I går drog säsongen igång på allvar för ÖIK:s A-lag när allsvenska Timrå IK traditionsenligt kom på besök. En match som gästerna vann med 2-3.


Med nya tränare i Kjella Andersson och Patrik Andersson samt en hel radda av nyförvärv så var det ett intressant lag som ställdes mot gästerna.

 

Ett av nyförvärven, Johannes Nilsson från Kallinge/Ronneby, var den som visade mest skärpa i avsluten och stod för ÖIK:s båda mål. Ett av dem riktigt snyggt framspelad av Nisse Bergström.


 - Ja, det var riktigt snyggt. Framförallt passningen. Det var liksom öppet mål för honom, skrattade Nisse efter matchen.

 

ÖIK stod upp bra matchen igenom och det var väl egentligen bara i slutet av andra perioden som man var rejält tillbakapressade av Timrå. Med lite tur, och skicklighet, hade man också kunnat få med sig en pinne då laget radade upp chanser i slutet av matchen.

 

Sammantaget var det en mycket bra premiär med en hel del positiva detaljer att ta med sig framöver.

 

 - Ja, det tycker jag. Visst finns det saker att jobba med, men jag tycker att vi gör en riktigt bra match mot ett tufft motstånd, sa tränare Kjella Andersson efter sista perioden.

 

Nästa hemmamatch blir mot Hudiksvall den 23 augusti kl. 19.00.


Fredag, 18 Augusti 2017 - kl. 15:00
2
ÖIK
3
Timrå


Webbsponsor aloq
Copyright © 2018 Östersunds IK. All rights reserved.